Over ons

Op zoek naar een goede, klantvriendelijke bankstel leverancier waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat ? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Divan Concept is een meubelbedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in bankstellen. Al bijna 25 jaar is Divan Concept een begrip in het produceren en leveren van bankstellen.

Naast het werken met verschillende leveranciers produceert Divan Concept ook zelf zijn bankstellen. Divan Concept heeft professionele bankstel designers en stoffeerders in dienst en levert bankstellen, hoekbanken en slaapbanken in alle vormen.

Divan Concept is gevestigd in Rotterdam en heeft een showroom van circa 2000m2 aan bankstellen, hoekbanken, slaapbanken & fauteuils.

Divan Concept heeft een uitgebreide assortiment aan bankstellen, hoekbanken & slaapbanken. Bij Divan Concept hoeft u niet maanden te wachten op uw bankstel, want vrijwel alle modellen van Divan Concept zijn direct leverbaar!

Wij leveren van stof tot lederlook bankstellen in talloze kleuren en al onze modellen leveren wij met een garantie certificaat!

Wacht niet langer en bezoek onze showroom aan de Nieuw-Mathenesserstraat in Rotterdam en overtuig u zelf van onze ruime assortiment.

parkU kunt bij Divan Concept gratis parkeren!

rolstoelShowroom Divan Concept is geheel rolstoel vriendelijk!

koffieDe koffie staat bij Divan Concept altijd klaar!